MijnStadsfiets MijnStadsfiets Fietsen, reparatie en accessoires

Net zoals bij auto’s worden ook de accu’s van elektrische fietsen na verloop van tijd minder. U kunt de levensduur van uw fietsaccu aanzienlijk verlengen door regelmatig op te laden en door in de winter de accu op een warme plaats te bewaren.

Als na verloop van tijd er toch een nieuwe accu gekocht moet worden kunt u financieel nog wel eens voor verassingen komen te staan. MijnStadsfiets is specialist in losse accu’s voor elektrische fietsen en voor bijna alle merken kunnen wij nieuwe accu’s bestellen.

Nieuw bij ons is dat wij uw oude accu ook kunnen reviseren. Fietsaccu’s laten reviseren bespaard een hoop geld. Bij ons kan het al vanaf 220 euro. Het voordeel kan zelfs oplopen tot 400 euro ten opzichte van vervanging. De grootte van uw voordeel is afhankelijk van het merk van uw fiets en de gewenste capaciteit van de batterij. Wij laten u graag het verschil in prijs zien.

Vrijwel elk merk fietsaccu kan worden gereviseerd. Neem vrijblijvend contact met ons op of kom langs in onze winkel. Eerst wordt er gekeken of de accu of de lader kapot is. Vervolgens wordt bepaald wat er dient te gebeuren. U hoeft dus niet vooraf te betalen. Ook hoeft u uw elektrische fiets niet mee te nemen naar de winkel.