MijnStadsfiets MijnStadsfiets Fietsen, reparatie en accessoires

MijnStadsfiets doet mee met de landelijke verkiezing Tweewielerwinkel van het Jaar. De verkiezing is een initiatief van 'Tweewieler' het toonaangevende Nederlandstalige magazine en online platform voor de tweewielerbranche en de ANWB. 

De ANWB steunt als hoofdsponsor de 21ste editie van deze wedstrijd waarbij het draait om ondernemerschap, vakkennis en service. Met de sponsoring versterkt de ANWB de bijzondere band die de ANWB met de tweewielbranche heeft.

Peter Siewers, Directeur Unigarant & ANWB Verzekeren: "Jaarlijks zorgen alle enthousiaste tweewielerondernemers ervoor dat onze leden er onbezorgd met de fiets op uit uitkunnen. Dankzij deze wedstrijd worden de beste daarvan beloond voor hun inzet. We hopen dat iedereen de moeite neemt te stemmen op zijn of haar favoriete winkel!"

Over de verkiezing
Bij het uitbrengen van een stem wordt op vier criteria een rapportcijfer gevraagd: Klantvriendelijkheid, Prijs-Kwaliteitverhouding, Assortiment en Vakkennis van de medewerkers. Ook kan de consument verbeterpunten aangeven in de review over de winkel. Uiteindelijk kiezen klanten de beste Tweewielzaak van hun gemeente, provincie en tot slot van het land. De stemperiode van de eerste ronde is van 1 november tot en met 24 december 2017.

Update 01-01-2018 - De stemmen zijn geteld. Wij wachten in spanning op de uitslag.

Update 04-01-2018 - Gelukt! Wij zijn met 46 stemmen en een gemiddelde waardering van 9,3 de Tweewielerwinkel van het jaar 2018 in Zwartewaterland. We willen iedereen bedanken voor het stemmen en de mooie cijfers.