MijnStadsfiets MijnStadsfiets Fietsen, reparatie en accessoires

MijnStadsfiets en Cortina maken het fietsen op een E-bike nu wel heel bereikbaar. De mooie Cortina E-U1 elektrische fiets met 3 versnellingen is de hele maand april geen € 1.259,00 maar € 1.129,00 euro.

Lees meer...

Probeer de meest comfortabele e-bike van Giant: de GrandTour E+. Perfect voor een lange fietstocht op zondag, maar ook ideaal voor een snelle boodschap. Dankzij de krachtige SyncDrive Life middenmotor ligt de fiets super stabiel op de weg en door het lichte frame met voorvorkvering lijk je bijna te zweven.

Lees meer...

Of je je fiets in de winterperiode nu veel of weinig gebruikt hebt, je fiets kan na deze periode van zout, pekel en lang(er) stilstaan wel een voorjaarsbeurt gebruiken.

Lees meer...

Nederland is het land van de tulpen, molens, klompen en natuurlijk... de Jumbo fietspomp! Meer dan 5 miljoen mensen in Nederland hebben de fietspomp van Jumbo in de garage of schuur staan. Dit oer-Hollandse degelijke product is de 'Februari aanbieding' van MijnStadsfiets.

Lees meer...

MijnStadsfiets doet mee met de landelijke verkiezing Tweewielerwinkel van het Jaar. De verkiezing is een initiatief van 'Tweewieler' het toonaangevende Nederlandstalige magazine en online platform voor de tweewielerbranche en de ANWB. 

Lees meer...