MijnStadsfiets MijnStadsfiets Fietsen, reparatie en accessoires

Een accu achterop de bagagedrager...niet iedereen vindt dat even mooi, daar heeft Qwic nu de oplossing voor: 

DE QWIC i-serie.

 Verkrijgbaar in diverse modellen:

- Premium i MD9 vanaf: €2299.-
- Premium i MN7 vanaf: €2399.-
- Premium i MN7+ vanaf: €2749.-
- Premium i MN7+Belt vanaf: €3099.-

De eerste premium e-bike uit Duitsland Ebike Das Orginal, made in Germany en handgemaakt. Het zijn e-bikes die vanaf de eerste gedachte als e-bikes zijn ontwikkeld, qua techniek en design. Met uitzonderlijk goede rijeigenschappen, hoogwaardige componenten en een heel gunstige prijs-kwaliteitverhouding. Ook de garanties zijn premium: 30 jaar garantie op het frame, 4 jaar op de accu en 2 jaar op alle overige componenten.

 

 

De Cortina E-Foss is beoordeeld met een 8.0 in de AD Schoolfietstest 2020!!

Deze e-bike met voorwielmotor is ideaal voor scholieren die een eind naar school moeten fietsen. 

 

 

Vanaf 1 juli 2019 mag je volgens de wet geen telefoon of ander mobiel elektronisch apparaat zoals een muziekspeler, navigatieapparaat of tablet vasthouden tijdens het rijden. Het maakt niet uit waarvoor je die gebruikt. In de wet staat letterlijk: ‘Het is degene die een motorvoertuig, bromfiets, snorfiets of gehandicaptenvoertuig dat is uitgerust met een motor bestuurt verboden tijdens het rijden een mobiele telefoon vast te houden.’

Lees meer...

Probeer de meest comfortabele e-bike van Giant: de GrandTour E+. Perfect voor een lange fietstocht op zondag, maar ook ideaal voor een snelle boodschap. Dankzij de krachtige SyncDrive Life middenmotor ligt de fiets super stabiel op de weg en door het lichte frame met voorvorkvering lijk je bijna te zweven.

Lees meer...

Nederland is het land van de tulpen, molens, klompen en natuurlijk... de Jumbo fietspomp! Meer dan 5 miljoen mensen in Nederland hebben de fietspomp van Jumbo in de garage of schuur staan. Dit oer-Hollandse degelijke product is de 'Februari aanbieding' van MijnStadsfiets.

Lees meer...