MijnStadsfiets MijnStadsfiets Fietsen, reparatie en accessoires

Nieuw - Nieuw - Nieuw

Vanaf eind november leverbaar; de Qwic Mira.

Uitgevoerd in de Mira Daily vanaf € 3499.- en de Mira Tour vanaf € 4099.-

 

Mei-actie: gratis accu-upgrade voor de QWIC Premium MN7D+

Tot 31 mei 2022 ontvang je bij aanschaf van een Qwic Premium MN7D+ een gratis batterij-upgrade ter waarde van € 320.

Vraag in de winkel naar de voorwaarden.

E-bikebezitter vogelvrij: diefstal stijgt explosief, aangiftes gewone fietsen halveert

Het aantal diefstallen van e-bikes is in twee jaar tijd met 75 procent toegenomen. Dat blijkt uit een analyse van de politiecijfers door de Stichting Aanpak Fiets en E-bikediefstal (SAFE). Die vindt dat de politie fietsendiefstal eindelijk eens prioriteit moet gaan geven. Liefst 22.593 eigenaren van e-bikes deden vorig jaar aangifte van diefstal, circa 25 procent meer dan in 2020. De cijfers zijn inclusief 1908 gevallen van het zwaardere delict ‘gekwalificeerde diefstal’, waarbij de fiets bijvoorbeeld in een schuurtje stond dat is opengebroken of de eigenaar werd beroofd.

bron: https://www.ad.nl/auto/e-bikebezitter-vogelvrij-diefstal-stijgt-explosief-aangiftes-gewone-fietsen-halveert~a24488c4/

 

Verzeker nu uw e-bike: https://mijnstadsfiets.nl/fietsverzekering

Vanaf mei 2022 verkrijgbaar; 

de QWIC PREMIUM i AUTO. De fiets met meer rijplezier door het automatische schakelsysteem met ingebouwde "artificial intelligence" die het schakelenb van u overneemt.

Meer rijplezier ... Stel in en denk er niet meer aan. De automatische versnelling brengt je naar je vooraf ingestelde trapsnelheid voor een comfortabele rit, ook al verandert de omgeving waarin je fietst.

Klaar voor de Start ... Als eerste weg bij het stoplicht. Tijdens een ’stop & go’ moment schakelt je e-bike automatisch naar een lagere aandrijving, waardoor je moeiteloos weg kunt rijden en snel terugkomt op je vooraf ingestelde trapsnelheid.

Langere levensduur ... Door te fietsen in de optimale versnelling wordt de naaf nooit op een verkeerde manier gebruikt. Dit voorkomt slijtage en verlengt de levensduur van het product.

 

Verkrijgbaar in 2 verschillende uitvoeringen:

Premium i Auto (vanaf € 2999.-) en de Premium i + Auto (vanaf €3299.-)

(binnenkort online)

cutout premium i auto male jetblack 1cutout premium i auto female jetblack 1

Reizen naar het werk?

Probeer dan gratis een e-bike! In verband met corona is de oproep zoveel mogelijk vanuit huis te werken. Moet je toch naar je werk reizen en gebruik je daar nu meestal de auto voor? Probeer dan eens een e-bike! Een heerlijke en ontspannen manier van reizen, je bent lekker buiten en in beweging.

Met de e-bike kun je zonder al te veel moeite en inspanning langere afstanden overbruggen zodat je de auto vaker kunt laten staan. Een fietsrit naar het werk is goed voor lichaam en geest. Bovendien bespaar je benzinekosten en is het goed voor het milieu.

Reserveren? 

Via het online reserveringsformulier selecteer je "Mijnstadsfiets in Hasselt" en gewenste huurperiode. Na het invullen van je gegevens ontvang je een bevestigingsmail. Hierin staat waar je de sleutels en de fiets kunt ophalen. Je kunt nu een week lang gratis een e-bike proberen!

Nu de dagen weer korter worden en het dus ’s avonds steeds eerder donker wordt, is het erg belangrijk om als fietser goed gezien te worden in het verkeer. Daarom houdt MijnStadsfiets weer haar jaarlijkse Verlichtingsactie.