MijnStadsfiets MijnStadsfiets Fietsen, reparatie en accessoires

Vanaf 1 juli 2019 mag je volgens de wet geen telefoon of ander mobiel elektronisch apparaat zoals een muziekspeler, navigatieapparaat of tablet vasthouden tijdens het rijden. Het maakt niet uit waarvoor je die gebruikt. In de wet staat letterlijk: ‘Het is degene die een motorvoertuig, bromfiets, snorfiets of gehandicaptenvoertuig dat is uitgerust met een motor bestuurt verboden tijdens het rijden een mobiele telefoon vast te houden.’

Lees meer...

MijnStadsfiets en Cortina maken het fietsen op een E-bike nu wel heel bereikbaar. De mooie Cortina E-U1 elektrische fiets met 3 versnellingen is de hele maand april geen € 1.259,00 maar € 1.129,00 euro.

Lees meer...

Probeer de meest comfortabele e-bike van Giant: de GrandTour E+. Perfect voor een lange fietstocht op zondag, maar ook ideaal voor een snelle boodschap. Dankzij de krachtige SyncDrive Life middenmotor ligt de fiets super stabiel op de weg en door het lichte frame met voorvorkvering lijk je bijna te zweven.

Lees meer...

Of je je fiets in de winterperiode nu veel of weinig gebruikt hebt, je fiets kan na deze periode van zout, pekel en lang(er) stilstaan wel een voorjaarsbeurt gebruiken.

Lees meer...

Nederland is het land van de tulpen, molens, klompen en natuurlijk... de Jumbo fietspomp! Meer dan 5 miljoen mensen in Nederland hebben de fietspomp van Jumbo in de garage of schuur staan. Dit oer-Hollandse degelijke product is de 'Februari aanbieding' van MijnStadsfiets.

Lees meer...