MijnStadsfiets MijnStadsfiets Fietsen, reparatie en accessoires

Wil jij voor jouw e-bike geen grote eenmalige investering doen, maar betaal je liever een vast laag bedrag per maand? Voordelig een elektrische fiets leasen en zorgeloos genieten en fietsen op een topkwaliteit e-bike, met gratis servicebeurten én een verzekering? Dit kan al voor een paar euro per maand! Kom alles te weten over de voordelige lease mogelijkheden

Vanaf 1 januari 2020 is het fiscaal aantrekkelijk om een fiets van de zaak te leasen. Een werknemer betaalt maar 7% bijtelling, dus maar een paar euro per maand! Service, garantie en verzekeringen zijn inclusief en de elektrische fiets mag je ook privé rijden. Een interessante secundaire arbeidsvoorwaarde voor elke werknemer en werkgever.

 

Enkele voorbeelden:


  

Cortina U1
Leaseprijs: € 64,- p/mnd
Nieuwprijs: € 1.299,00
Looptijd: 36 maanden


2019 cutout premium i mn7 female midnight blue 1140x784

Qwic Premium i MN7+
Leaseprijs: € 81,- p/mnd
Nieuwprijs: € 2749,-
Looptijd: 48 maanden

“Nederlanders zijn fietsers. En dat komt goed uit,
want fietsen is niet alleen leuk en ontspannend,
maar ook supergezond. Wie regelmatig de
pedalen laat ronddraaien, is net zo fit als
mensen die tien jaar jonger zijn...”

Wij werken onderandere samen met Leasefiets (onderdeel van FrieslandLease)

logo leasefiets mijnstadsfi

Leasefiets en Mijnstadsfiets geloven in:
Samen meer gezonde kilometers
Bij Leasefiets zijn we altijd bezig met het vervoer van morgen, met de vraag hoe we onze aarde, ons milieu en onszelf gezond houden. De fiets is wat ons betreft hét antwoord. Daarom maken we e-bikes, bezorgfietsen en deelfietsen bereikbaar voor zowel zakelijk als particulier gebruik. Bij Leasefiets.nl bieden we ondernemers, bedrijven,verenigingen én particulieren een passende leaseoplossing. Voor een vast laag bedrag per maand, inclusief alle service. Zo helpen we Nederland vitaal en duurzaam van a naar b.

Een fiets leasen: aantrekkelijker dan ooit:
Meer fietsen, dat zouden we allemaal moeten doen.Voor de sport. Voor de kids. Voor het werk. Wie geregeld fietst, zit beter in z’n vel. En door meer fietskilometers te maken, bespaar je brandstofkosten en reis je een stuk milieuvriendelijker. Maar wanneer je vaker wilt fietsen, heb je natuurlijk wél een goede fiets nodig. Maar zo’n speed-pedelec, e-bike of stadsfiets is best een investering… En na aankoop moet je ook nog rekening houden met onderhoud, verzekeringen en reparaties. Goed om te weten dat Leasefiets een aantrekkelijke oplossing heeft: een fietsabonnement. Dit betekent dat je voor een vast bedrag per maand een splinternieuwe fiets rijdt. Inclusief verzekeringen, onderhoud én reparaties.
Hoe regel ik dat?
Er zijn allerlei manieren om een fiets te leasen. Je kuntals particulier een abonnement met Leasefiets afsluiten. Maar het wordt helemaal interessant wanneer je via jouw werkgever een fiets kunt leasen. Dankzij diverse regelingen kan jouw werkgever bijdragen in de maandelijkse leasekosten. Als werkgever biedt dit ook allerlei voordelen: fittere werknemers, minder brandstof- en parkeerkosten. Tot slot bieden we zakelijke leaseoplossingen voor speciale fietsen en e-bikes: denk aan bezorgfietsen en cargobikes.
Of je nu als particulier, werknemer óf werkgever interesse hebt in een leasefiets… Wij hebben altijd een oplossing die bij jou past.


Privé leasefiets:
Denk jij aan een nieuwe e-bike, stadsfiets of racefiets?
Leasefiets brengt die splinternieuwe fiets al vanaf een paar tientjes per maand binnen handbereik. En zo’n fietsabonnement is inclusief verzekering, onderhoud,reparaties én pechhulp. Zo houd je grip op de kosten. En is je leasecontract na drie jaar afgelopen? Dan stap je gewoon weer over op een nieuwe fiets…

Zakelijke leasefiets:
Via Leasefiets kunnen zzp’ers, ondernemers, organisaties en bedrijven cargo-bikes, bezorgfietsen of bedrijfsfietsen leasen. Als duurzame aanvulling op het wagenpark.
Via een zakelijk fietsabonnement kun je als werkgever ook werknemers een leasefiets van of via de zaak aanbieden (bijvoorbeeld door een bijdrage te doen in de maandelijkse leasekosten). Gebruikt een werknemer een zakelijke fiets ook privé? Dan geldt er slechts een bijtelling van 7 procent.
Leasen zoals jij dat wilt: Privé of Zakelijk
‘Een splinternieuwe e-bike lease je al vanaf een paar tientjes per maand. Alles inclusief!’

Privé Leasefiets:
- De voordelen voor jou
- De voordelen van Leasefiets
- Jouw droomfiets voor een paar tientjes per maand
- Geen hoge aanschafkosten
- Geen extra kosten voor onderhoud en reparatie
- Snel en eenvoudig geregeld
- Een betere conditie, minder stress en energieker.
- Bijdrage aan een beter mileu.
- Geen files en parkeerproblemen meer

Een fietsabonnement via het werk
- Jouw droomfiets voor een paar euro per maand
- Geen hoge aanschafkosten
- Geen extra kosten voor onderhoud en reparatie
- Snel en eenvoudig geregeld via jouw werkgever
- Een goede fiets voor de woon- werkkilometers
- Beter voor het milieu
- Fit naar je werk, fit weer thuis
- Geen files en parkeerproblemen meer.