MijnStadsfiets MijnStadsfiets Fietsen, reparatie en accessoires
QWIC Qwic Premium Q MN8 Belt herenfiets De QWIC Premium Q MN8 Belt is de ideale elektrische fiets voor woon-werkverkeer... Product #: HP50010 Regular price: $5,549.00 $5,549.00

Qwic Premium Q MN8 Belt herenfiets

Merk: QWIC
Productcode: HP50010
Gewicht: 25.70kg

Prijs: Vanaf €5.549,00

De Premium Q MN8 Belt is samengesteld uit hoogwaardige componenten en een uniek design. De MN8 beschikt over een kettingaandrijving, waar de MN8 Belt en de Limited Edition zijn uitgerust met een riemaandrijving. De Premium Q is uitgevoerd met de stilste en krachtigste e-bike motor op de markt en een accu van maximaal 756 Wh. Speciaal voor de Premium Q is er een fast charging station ontwikkeld om de accu thuis sneller én slimmer te laden. In drie uur tijd is de batterij 100% vol.

MIDDENMOTOR
De middenmotor van de Premium Q MN8 Belt is niet alleen zeer krachtig, maar ook bijzonder stil. Dit komt door de interne riemaandrijving in de Brose Drive S motor. Door een koppel van 90 Nm is de Premium Q geschikt op ieder terrein.
AANDRIJVING

De Gates riemaandrijving van de Premium Q MN8 Belt zorgt ervoor dat je zorgeloos op weg kunt, aangezien het onderhoud minimaal is. Daarnaast gaat de riem ook enorm lang mee, doordat er carbon in is verwerkt. Hiermee is er ongekende stevigheid gecreëerd.


Verlichting
De kenmerkende Q Light is een volledig in het frame geïntegreerde koplamp, die zorgt voor optimale zichtbaarheid.
 
Connected & Protected
De Premium Q beschikt over een aantal anti-diefstaleigenschappen. Zo is het de allereerste QWIC e-bike met een geïntegreerd gps-systeem. In combinatie met de service van G4S, ’s werelds grootste security bedrijf, is de Premium Q veiliger dan ooit. Mocht deze gestolen worden, wordt hij altijd gevonden worden met de ‘Find my bike’ functie in de nieuwe QWIC-app. Zorgen over een gestolen fiets zijn hiermee verleden tijd, want er is een volledige vergoeding wanneer de fiets niet wordt gevonden. Daarnaast beschikt de applicatie over een 24/7 roadside assistance, een pechhulp-service voor QWIC-fietsers.
 

De accu van de Premium Q is revolutionair te noemen. Volledig in het frame geïntegreerd en tot maar liefst 756 Wh. Hiermee kunnen enorme afstanden worden afgelegd. Daarnaast is de accu van de Premium Q opgebouwd met celtechnologie en chips uit de elektrische auto-industrie. Hiermee is er een grote stap gezet in energiedichtheid, veiligheid en de levensduur van deze nieuwe generatie accu’s.

 

Accukeuze Stand 1 Gemiddeld Stand 4 Meerprijs
         
525 Wh 90 - 120 km +/- 60 km 40 - 65 km Inclusief
735 Wh 140 - 170 km +/- 85 km 65 - 90 km 420 euro

 

 

Meer informatie over deze QWIC Premium Q MN8 Belt elektrische fiets vind je op onderstaande pagina.

https://qwic.nl/e-bikes/premium/premium-q/qmn8-belt/

QWIC Performance MN380 elektrische herenfiets - E-bike specialist Zwolle Stadshagen, Hasselt, Genemuiden, Zwartsluis

MijnStadsfiets is de E-Bike specialist van Zwartewaterland. Wij zijn QWIC XL-Dealer voor Hasselt, Zwolle, Genemuiden en Zwartsluis. Wij hebben altijd diverse modellen van QWIC op voorraad staan en op deze E-bikes kunt u uiteraard een testritje maken.

MijnStadsfiets beschikt over een eigen werkplaats en u wordt altijd geholpen door mensen met jaren ervaring in de fietsbranche. Door ons altijd eerlijke advies en duidelijke communicatie zijn de klantervaringen positief en is onze klantenkring nog steeds groeiende. Onze klanten komen naast Hasselt voornamelijk uit Zwolle Stadshagen, Zwolle Centrum en omstreken.

winkel

De Qwic Premium Q MN8 Belt is verkrijgbaar in de kleur:

  • Asphalt Black in de maten  Large (54cm) en XLarge (60cm)
Frametype
Heren
Aantal versnellingen
8
Motorpositie
Middenmotor
Fabrikanten
Aantal versnellingen
Frametype
Motorpositie
Vanaf