MijnStadsfiets MijnStadsfiets Fietsen, reparatie en accessoires
QWIC Qwic Premium i FN7 voorwielmotor De Qwic Premium i FN7 damesfiets heeft een luxe uitstraling met een volledig in het frame geïntegree.. Product #: HP11150+ Regular price: $2,099.00 $2,099.00

Qwic Premium i FN7 voorwielmotor

Merk: QWIC
Productcode: HP11150+
Gewicht: 24.90kg

Prijs: Vanaf €2.099,00

 Voorwielmotor

De Premium i FN7 komt met een 45 Nm voorwielmotor en is hierdoor een stuk goedkoper dan Premium i modellen met middenmotor. Een voorwielmotor is minder krachtig dan een middenmotor, maar is wel onderhoudsvriendelijker en werkt aanzienlijk zuiniger wat betreft energieverbruik.

Accu

De accu van de Premium i FN7 is prachtig geïntegreerd in het frame. Deze in-het-frame-accu-integratie geeft de Premium i FN7 een luxe uitstraling.

Actieradius

Hoeveel km kun je met een volle Premium i FN7 accu afleggen? Dat hangt onder andere af van de capaciteit en accugrootte die je kiest:

400 Wh accu (standaard inbegrepen) → gemiddeld 75 km

540 Wh accu (meerprijs €270,-) → gemiddeld 100 km

Let op: Bovenstaande gemiddelde afstanden zijn slechts indicaties. De actieradius is afhankelijk van verschillende factoren.

Naafversnelling 7-speed

De Premium i FN7 heeft een naafversnelling met zeven versnellingen. Dit versnellingssysteem heeft een schakelbereik van 244%. Dit betekent dat je bij de lichtste versnelling 2.44 meer trapomwentelingen maakt dan bij de zwaarste versnelling.

Kettingaandrijving

De Premium i FN7 is uitgerust met een kettingaandrijving met een volledig gesloten kettingkast. Deze combinatie zorgt voor een hoog rendement en maakt het e-bike model zeer onderhoudsvriendelijk.

Meer informatie over deze QWIC Premium elektrische damesfiets vind je op onderstaande pagina.

https://qwic.nl/e-bikes/comfort/premium-i/i-fn7/

 

QWIC Premium MN330 damesfiets - E-bike specialist Zwolle Stadshagen, Hasselt, Genemuiden, Zwartsluis

MijnStadsfiets is de E-Bike specialist van Zwartewaterland. Wij zijn QWIC XL-Dealer voor Hasselt, Zwolle, Genemuiden en Zwartsluis. Wij hebben altijd diverse modellen van QWIC op voorraad staan en op deze E-bikes kunt u uiteraard een testritje maken.

MijnStadsfiets beschikt over een eigen werkplaats en u wordt altijd geholpen door mensen met jaren ervaring in de fietsbranche. Door ons altijd eerlijke advies en duidelijke communicatie zijn de klantervaringen positief en is onze klantenkring nog steeds groeiende. Onze klanten komen naast Hasselt voornamelijk uit Zwolle Stadshagen, Zwolle Centrum en omstreken.

winkel

De Qwic i FN7 is verkrijgbaar in de kleuren:

Stone Lilac in de maten: Medium (49) ,Large (54) en XLarge (59)

Jet Black in de maten: Medium (49) ,Large (54)  en XLarge (59)

Brushewd Aluminium: Medium (49)

Frametype
Dames
Aantal versnellingen
7
Motorpositie
Voorwielmotor
Fabrikanten
Aantal versnellingen
Frametype
Motorpositie
Vanaf