MijnStadsfiets MijnStadsfiets Fietsen, reparatie en accessoires
QWIC Qwic Performance RD11 Herenfiets De QWIC Performance RD11 biedt ongekende snelheid, design en sportiviteit... Product #: HP31230+ Regular price: $3,299.00 $3,299.00

Qwic Performance RD11 Herenfiets

Merk: QWIC
Productcode: HP31230+
Gewicht: 26.00kg

Prijs: Vanaf €3.299,00

De QWIC Performance RD11 biedt ongekende snelheid, design en sportiviteit. De combinatie van de wrijvingsloze achtermotor en de sportieve derailleurversnellingen zorgen voor ongekende prestaties. De krachtige achtermotor biedt directe ondersteuning voor elke snelheid. Standaard kent de e-bike een downtube accu van liefst 525 Wh. Het accukeuzesysteem biedt een upgrade naar 735 Wh voor nog langere afstanden.

ACHTERMOTOR
De zeer krachtige Direct Drive achtermotor levert een koppel van 50 Nm en is hiermee één van de krachtigste naafmotoren in de markt. Dit maakt de QWIC Performance RD11 uitermate geschikt voor heuvelachtig terrein en situaties waarin u extra snelheid nodig heeft. De geavanceerde Qwic TDCM achtermotor werkt met intelligente sensoren en zorgt voor een efficiënte omgang van energie en daarmee een verbazingwekkend grote actieradius.

DERAILLEUR
De QWIC performance RD11 is ontwikkeld als sportieve elektrische fiets. De e-bike beschikt over een krachtige TDCM achtermotor met krachtsensor, 3 ondersteuningsstanden en lichte Shimano SLX-11 derailleurversnellingen. Dit resulteert in perfect sportief fietsplezier en een zeer hoge efficiëntie. Dit maakt de Performance RD11 tot de ideale elektrische fiets voor de veeleisende en sportieve fietsliefhebber.

DISPLAY
De QWIC Performance RD11 beschikt over het digitale QWIC LCD Display Bluetooth inclusief USB. Dit display kent 3 ondersteuningsstanden. Samen met de krachtsensor kan er zo gemakkelijk de juiste snelheid bereikt worden. Het digitale display beschikt tevens over een USB-poort waardoor eventuele smartphone of fietsnavigatie gemakkelijk is op te laden.

FRAME
Het handgemaakte lichtgewicht aluminium frame kent een unieke frame geometrie waardoor één framemaat volstaat. Dankzij de strakke lijnvoering en geïntegreerde downtube accu oogt de e-bike zeer modieus. Het frame is smoothwelded, dit betekent dat alle zichtbare lasnaden zijn weggewerkt. Tevens zijn alle kwetsbare delen beschermd of weggewerkt waardoor een clean ogende no-nonsense fiets is ontstaan. Bij deze e-bike geen loshangende kabels die kunnen blijven hangen.

VERLICHTING
De QWIC Performance RD11 beschikt over een zeer sterke koplamp. De 70 Lux sterke LED koplamp van Busch en Müller. Ook bij dit component is gekozen voor veiligheid, prestaties, comfort en weinig onderhoud. Tevens voegt de fraai ontworpen koplamp op het stuur een moderne uitstraling toe aan het ontwerp van de e-bike.

VOORVORK
Dankzij de oliegedempte dubbelgeveerde voorvork, de Suntour MOBIE 25 met lock-out functie is het gemakkelijk de juiste vering in te stellen. De handige lock-out functie zorgt ervoor dat de stugheid van de vering eenvoudig ingesteld kan worden. Dit biedt je de nodige flexibiliteit en comfort tijdens het fietsen. Dankzij deze luxe afmontage zorgt ervoor dat de QWIC Performance RD11 zeer geschikt is voor een hogere snelheid en ongekende prestaties.

Performance RD10 voorvork

De QWIC Performance RD11 elektrische fiets is standaard uitgerust met een geïntegreerde 525 Wh li-ion accu. Dankzij de downtube integratie van de accu is het design sportief en stijlvol gebleven.

De accu beschikt over een USB aansluiting waardoor deze gemakkelijk uitleesbaar is. Dankzij een state-of-the-art Battery Management System is de accu beschermd tegen zowel zelf- als diepteontlading. 

Bij de Performance RD11 zijn er 2 keuzemogelijkheden qua accu:

Accukeuze Stand 1 Gemiddeld Stand 4 Meerprijs
         
525 Wh 65 - 100 km +/- 45 km 25 - 50 km Inclusief
735 Wh 120 - 160 km +/- 60 km 35 - 70 km 400 euro

 

Qwic performance RD10 accu

De QWIC Performance RD11 beschikt over luxe hydraulische schijfremmen. De Magura MT-5e schijfremmen hebben een dubbele remklauw en remonderbrekingssensor. Hierdoor wordt de veiligheid ook een hogere snelheid gewaarborgd.

De grotere remkracht, ook bij natweer en de gemakkelijke doseerbaarheid maken de schijfremmen ideaal voor een elektrische fiets. Daarnaast vergen de schijfremmen minimaal onderhoud en optimaal comfort.

QWIC Performance RD10 remmen

Meer informatie over deze QWIC Performance RD11 elektrische herenfiets vind je op onderstaande pagina.

https://qwic.nl/e-bikes/performance/rd11/

QWIC Performance RD10 elektrische herenfiets - E-bike specialist Zwolle Stadshagen, Hasselt, Genemuiden, Zwartsluis

MijnStadsfiets is de E-Bike specialist van Zwartewaterland. Wij zijn QWIC XL-Dealer voor Hasselt, Zwolle, Genemuiden en Zwartsluis. Wij hebben altijd diverse modellen van QWIC op voorraad staan en op deze E-bikes kunt u uiteraard een testritje maken.

MijnStadsfiets beschikt over een eigen werkplaats en u wordt altijd geholpen door mensen met jaren ervaring in de fietsbranche. Door ons altijd eerlijke advies en duidelijke communicatie zijn de klantervaringen positief en is onze klantenkring nog steeds groeiende. Onze klanten komen naast Hasselt voornamelijk uit Zwolle Stadshagen, Zwolle Centrum en omstreken.

ebike specialist zwartewaterland

De Qwic Performance RD11 herenfiets is verkrijgbaar in de volgende kleuren:

  • Matt Black: in de framehoogtes Medium (48cm) en Large (53cm)
  • Dutch Orange: in de framehoogtes Medium (48cm) en Large (53cm)
  • Chalk White: in de framehoogtes Medium (48cm) en Large (53cm)
Frametype
Heren
Aantal versnellingen
11
Motorpositie
Achter
Fabrikanten
Aantal versnellingen
Frametype
Motorpositie
Vanaf