MijnStadsfiets MijnStadsfiets Fietsen, reparatie en accessoires
QWIC Qwic Performance RD10 Speed Damesfiets De QWIC Performance RD10 Speed brengt je snel (45km) op je bestemming. Snelheid, design en sportivit.. Product #: HP01120+ Regular price: $3,599.00 $3,599.00

Qwic Performance RD10 Speed Damesfiets

Merk: QWIC
Productcode: HP01120+
Gewicht: 26.40kg

Prijs: Vanaf €3.599,00

Snel (met max 45km) en veilig door de stad. Deze QWIC Performance RD10 Speed damesfiets brengt je snel op je bestemming. Snelheid, design en sportiviteit maakt deze elektrische fiets zeer geschikt voor dagelijks gebruik. De krachtige achterwielmotor met krachtsensor in combinatie met derailleurversnellingen zorgt voor een sportieve rijervaring. Volledig uitgevoerd met hydraulische schijfremmen met dubbele remklauw en remonderbrekingssensor, waardoor ook bij hogere snelheden de veiligheid gewaarborgd is. De fiets is afgemonteerd met een Kentekenplaatverlichting, remlicht, zijspiegel, claxon en antislip trappers.

De fiets is verkrijgbaar in One-Size en is niet in alle kleuren leverbaar. Zie voor meer informatie de QWIC brochure 2018 pagina 58 t/m 61.

ACHTERMOTOR
De zeer krachtige Direct Drive achtermotor levert een koppel van 45 Nm en is hiermee één van de krachtigste naafmotoren in de markt. Dit maakt de QWIC Performance RD10 Speed uitermate geschikt voor heuvelachtig terrein en situaties waarin u extra snelheid nodig heeft. De combinatie van snelheid, design en sportiviteit maakt de RD10 Speed tot een zeer geschikte fiets voor dagelijks gebruik.

DERAILLEUR
De QWIC performance RD10 Speed is ontwikkeld als sportieve elektrische fiets. De e-bike beschikt over een krachtige Direct Drive achtermotor met krachtsensor, 6 ondersteuningsstanden en lichte Shimano SLX-10 speed derailleurversnellingen. Dit resulteert in perfect sportief fietsplezier en een zeer hoge efficiëntie. Dit maakt de Performance RD10 Speed tot de ideale elektrische fiets voor de veeleisende en sportieve fietsliefhebber.

002

DISPLAY
De QWIC Performance RD10 Speed beschikt over het digitale QWIC LCD Display. Dit display kent 4 ondersteuningsstanden. Samen met de krachtsensor kan er zo gemakkelijk de juiste snelheid bereikt worden. Het digitale display beschikt tevens over een USB-poort waardoor eventuele smartphone of fietsnavigatie gemakkelijk is op te laden.

FRAME
Het handgemaakte lichtgewicht aluminium frame kent een unieke frame geometrie waardoor één framemaat volstaat. Dankzij de strakke lijnvoering en geïntegreerde downtube accu oogt de e-bike zeer modieus. Het frame is smoothwelded, dit betekent dat alle zichtbare lasnaden zijn weggewerkt. Tevens zijn alle kwetsbare delen beschermd of weggewerkt waardoor een clean ogende no-nonsense fiets is ontstaan.Bij deze e-bike geen loshangende kabels die kunnen blijven hangen.

VERLICHTING
De Performance RD10 Speed is uitgerust met de Busch & Müller 150 Lux koplamp. Dankzij deze zeer felle en sterke verlichting ben je altijd goed zichtbaar en heb je meer overzicht in het donker. Daarnaast biedt het de mogelijkheid om ook donkere paden met een hoge snelheid te trotseren, wat het fietsen op de RD10 Speed een stuk veiliger en comfortabeler maakt. De remverlichting zorgt voor extra veiligheid voor het achteropkomend verkeer.

VOORVORK
De Performance RD10 Speed is uitgerust met een luxe luchtgeveerde magnesium voorvork met lock-out functie. Deze luxe voorvork zorgt voor extreem hoog rijcomfort ook bij hogere snelheden.

QWIC Performance RD10 Speed Voorvork

De QWIC Performance RD10 Speed elektrische fiets is standaard uitgerust met een geïntegreerde 525 Wh li-ion accu. Dankzij de downtube integratie van de accu is het design sportief en stijlvol gebleven.

De accu beschikt over een USB aansluiting waardoor deze gemakkelijk uitleesbaar is. Dankzij een state-of-the-art Battery Management System is de accu beschermd tegen zowel zelf- als diepteontlading.

Bij de Performance RD10 Speed zijn er 2 keuzemogelijkheden qua accu:

Accukeuze Stand 1 Gemiddeld Stand 4 Meerprijs
         
525 Wh 65 - 100 km +/- 45 km 25 - 50 km Inclusief
735 Wh 120 - 160 km +/- 60 km 35 - 70 km 400 euro

 

qwic Performance RD10 Diamond Dutchorange

De QWIC Performance RD10 Speed beschikt over luxe hydraulische schijfremmen. De Magura MT-5e schijfremmen hebben een dubbele remklauw en remonderbrekingssensor. Hierdoor wordt de veiligheid ook een hogere snelheid gewaarborgd. 

De grotere remkracht, ook bij nat weer en de gemakkelijke doseerbaarheid maken de schijfremmen ideaal voor een elektrische fiets. Daarnaast vergen de schijfremmen minimaal onderhoud en optimaal comfort.

QWIC Performance RD10 remmen

Meer informatie over deze QWIC Performance RD10 Speed elektrische damesfiets vind je op onderstaande pagina.

https://qwic.nl/e-bikes/performance/rd10-speed/

QWIC Performance RD10 Speed elektrische damesfiets - E-bike specialist Zwolle Stadshagen, Hasselt, Genemuiden, Zwartsluis

MijnStadsfiets is de E-Bike specialist van Zwartewaterland. Wij zijn QWIC XL-Dealer voor Hasselt, Zwolle, Genemuiden en Zwartsluis. Wij hebben altijd diverse modellen van QWIC op voorraad staan en op deze E-bikes kunt u uiteraard een testritje maken.

MijnStadsfiets beschikt over een eigen werkplaats en u wordt altijd geholpen door mensen met jaren ervaring in de fietsbranche. Door ons altijd eerlijke advies en duidelijke communicatie zijn de klantervaringen positief en is onze klantenkring nog steeds groeiende. Onze klanten komen naast Hasselt voornamelijk uit Zwolle Stadshagen, Zwolle Centrum en omstreken.

ebike specialist zwartewaterland

De Qwic Performance RD10 Speed damesfiets te verkrijgbaar in:

  • Matte Black in de framehoogte Medium (48cm)
  • Chalk White in de framehoogte Medium (48cm)
Frametype
Dames
Aantal versnellingen
10
Motorpositie
Achter
Fabrikanten
Aantal versnellingen
Frametype
Motorpositie
Vanaf