MijnStadsfiets MijnStadsfiets Fietsen, reparatie en accessoires
QWIC Qwic Mira Daily De QWIC Mira Daily  is de behendige updrade voor je dagelijkse leven! Ervaar deze duurzame vorm van .. Product #: HP50400 Regular price: $3,699.00 $3,699.00

Qwic Mira Daily

Merk: QWIC
Productcode: HP50400
Gewicht: 26.70kg

Prijs: Vanaf €3.699,00

 

De Mira Daily is de ideale e-bike voor een aktieve levensstijl. Wat er ook op je programma staat, met deze veelzijdige e-bike kom je elke dag met stijl door. Breng je kinderen naar school en rij daarna door naar je werk. Met de Mira Daily wordt elke rit een waar genot.

Met zijn strakke design en de comfortabele fietservaring wordt met de Mira Daily elke rit onweerstaanbaar. Het frame heeft een comfortabele Lage instap. Je plaatst en verwijdert eenvoudig de akku dankzij het draaglusje. Deze e-bike is in verschillende unieke kleuren verkrijgbaar, die hem zijn kenmerkende uiterlijk geven.

De Mira Daily is een heel veelzijdige e-bike. Eerst de kinderen naar school brengen en daarna je boodschappen meenemen naar huis? Het MIK HD Bagagedragersysteem laat je verscheidene accessoires met één klik moeiteloos installeren of verwijderen. Van kinderzitje tot fietstassen tot hondenmandje: neem alles mee wat je maar nodig hebt.


Verlichting
De kenmerkende Q Light is een volledig in het frame geïntegreerde koplamp, die zorgt voor optimale zichtbaarheid.
 

De accu van de Mira is revolutionair te noemen. Volledig in het frame geïntegreerd en tot maar liefst 756 Wh. Hiermee kunnen enorme afstanden worden afgelegd. Daarnaast is de accu van de Mira opgebouwd met celtechnologie en chips uit de elektrische auto-industrie. Hiermee is er een grote stap gezet in energiedichtheid, veiligheid en de levensduur van deze nieuwe generatie accu’s.

 

Accukeuze Stand 1 Gemiddeld Stand 4 Meerprijs
         
525 Wh 90 - 120 km +/- 60 km 40 - 65 km Inclusief
735 Wh 140 - 170 km +/- 85 km 65 - 90 km 420 euro

 

 

Meer informatie over deze QWIC MIRA elektrische fiets vind je op onderstaande pagina.

https://qwic.nl/e-bikes/comfort/mira/mira-daily/

QWIC Performance MN380 elektrische herenfiets - E-bike specialist Zwolle Stadshagen, Hasselt, Genemuiden, Zwartsluis

MijnStadsfiets is de E-Bike specialist van Zwartewaterland. Wij zijn QWIC XL-Dealer voor Hasselt, Zwolle, Genemuiden en Zwartsluis. Wij hebben altijd diverse modellen van QWIC op voorraad staan en op deze E-bikes kunt u uiteraard een testritje maken.

MijnStadsfiets beschikt over een eigen werkplaats en u wordt altijd geholpen door mensen met jaren ervaring in de fietsbranche. Door ons altijd eerlijke advies en duidelijke communicatie zijn de klantervaringen positief en is onze klantenkring nog steeds groeiende. Onze klanten komen naast Hasselt voornamelijk uit Zwolle Stadshagen, Zwolle Centrum en omstreken.

De Qwic Mira Daily is verkrijgbaar in de kleur:

  • Sage Green in de maten Medium (48cm) ,Large (54cm) en XLarge (60cm)
  • Jet Black in de maten Medium (48), Large (54cm) en XLarge (60cm)
Frametype
Dames
Aantal versnellingen
7
Motorpositie
Middenmotor
Fabrikanten
Aantal versnellingen
Frametype
Motorpositie
Vanaf