MijnStadsfiets MijnStadsfiets Fietsen, reparatie en accessoires
QWIC Qwic Compact FN7.2 De ideale elektrische vouwfiets voor zowel stedelijk als recreatief gebruik... Product #: HP00570 Regular price: $1,949.00 $1,949.00

Qwic Compact FN7.2

Merk: QWIC
Productcode: HP00570
Gewicht: 21.80kg

Prijs: Vanaf €1.949,00

De ideale elektrische vouwfiets voor zowel stedelijk als recreatief gebruik. Perfect voor een vakantie met de boot, camper of juist als last-mile vervoersmiddel in de binnenstad. Deze compacte e-bike brengt je overal van deur tot deur.

De vouwfiets is verkrijgbaar in de kleuren Dark Antracite en Dutch Orange

KRACHTIGE VOORMOTOR

Dankzij de QWIC High Torque ULF+ naafmotor in het voorwiel kent de C-FN7 geen grenzen. De motor zorgt voor 35 Nm koppel en kent een ultieme vrijloop. Hierdoor fiets je ook zonder ondersteuning zeer licht en zonder weerstand.

UITGEBREID DIGITAAL DISPLAY

Op het stuur bevindt zich een multifunctioneel display met keuze uit 8 bekrachtigingsprogramma’s en een krachtige powerlaunch functie. Het display geeft informatie over o.a. je snelheid, afgelegde afstand en resterende energie in de accu.

Display 2016 8standen 700x525

Meer informatie over deze QWIC Compact FN7.2 elektrische vouwfiets vind je op onderstaande pagina.

https://qwic.nl/e-bikes/com-fn7-2/

De 36V accu gebruikt dezelfde Li-ion NCM celtechnologie als de modernste elektrische auto’s. Hij is gemakkelijk uitneembaar en heeft een USB aansluiting. Dankzij het Smart BMS is de accu uitleesbaar. De accu is tevens voorzien van One-Key ART approved security waarmee de accu en de fiets met eenzelfde sleutel beveiligd zijn tegen diefstal.

accu 700x481

QWIC Compact FN7.2 elektrische vouwfiets - E-bike specialist Zwolle Stadshagen, Hasselt, Genemuiden, Zwartsluis

MijnStadsfiets is de E-Bike specialist van Zwartewaterland. Wij zijn QWIC XL-Dealer voor Hasselt, Zwolle, Genemuiden en Zwartsluis. Wij hebben altijd diverse modellen van QWIC op voorraad staan en op deze E-bikes kunt u uiteraard een testritje maken.

MijnStadsfiets beschikt over een eigen werkplaats en u wordt altijd geholpen door mensen met jaren ervaring in de fietsbranche. Door ons altijd eerlijke advies en duidelijke communicatie zijn de klantervaringen positief en is onze klantenkring nog steeds groeiende. Onze klanten komen naast Hasselt voornamelijk uit Zwolle Stadshagen, Zwolle Centrum en omstreken.

ebike specialist zwartewaterland

Frametype
Heren
Dames
Aantal versnellingen
7
Motorpositie
Voorwiel
Fabrikanten
Aantal versnellingen
Frametype
Motorpositie
Vanaf