MijnStadsfiets MijnStadsfiets Fietsen, reparatie en accessoires
QWIC Qwic Atlas Vario De QWIC Q-Atlas Vario met een riemaandrijfing / traploze versnelling.. Product #: HP50010 Regular price: $5,699.00 $5,699.00

Qwic Atlas Vario

Merk: QWIC
Productcode: HP50010
Gewicht: 25.60kg

Prijs: Vanaf €5.699,00

QWIC Atlas is bekroond met de prestigieuze German Design Award 2022.

De integratie van de accu in het frame maakt de Atlas Vario bijzonder vernieuwend; voor het eerst bij QWIC gaat de accu van de down tube naar de top tube. Deze slimme innovatie maakt de Atlas niet alleen bijzonder ergonomisch, hiermee introduceert QWIC bovendien het eerste segment e-bikes met uitsluitend een unisex frame.

5 jaar accu garantie.

Middenmotor

De Atlas is geschikt voor diverse ondergronden en terreinen. De 90 Nm middenmotor is de optimale krachtbron voor heuvel- en zelfs bergachtig terrein. Daarbij zorgt de centrale positie van de motor voor optimale gewichtsverdeling en wegligging.

Accu

Bij de Atlas is de accu innovatief in de top tube (bovenbuis) van het frame geïntegreerd. Standaard komt de Atlas met een 522 Wh accu, deze kan men upgraden tot maar liefst 756 Wh. Om de hoogst mogelijke actieradius te garanderen op zowel verharde als ruwere wegen, is de nieuwste technologie uit de elektrische auto-industrie toegepast.

Actieradius

Hoeveel km kun je met een volle Atlas accu afleggen? Dat hangt onder andere af van de accucapaciteit die je kiest:

522 Wh accu (standaard inbegrepen) → gemiddeld 60 km

756 Wh accu (meerprijs €420,-) → gemiddeld 80 km

Let op: Bovenstaande gemiddelde afstanden zijn slechts indicaties. De actieradius is afhankelijk van verschillende factoren.

Riemaandrijving

De Atlas is te verkrijgen met Belt uitvoering, oftewel riemaandrijving. Deze van carbon en kunststof gemaakte riem maakt de Atlas bijzonder duurzaam, onderhoudsvriendelijk, soepel en stil..

Verlichting

De Atlas is uitgerust met de 155 Lux verlichting. Dankzij deze felle en sterke verlichting ben je altijd goed zichtbaar en heb je meer overzicht in het donker. De kenmerkende Q Light is een volledig in het frame geïntegreerde koplamp, die zorgt voor optimale zichtbaarheid.

LCD bluetooth console

De Atlas is uitgerust met een LCD console. Een klein en compact display waarmee je de ondersteuning van jouw e-bike kan aansturen. De console kan via een Bluetooth verbinding gekoppeld worden aan de smartphone. Via de QWIC app wordt de fiets bediend en alle beschikbare informatie getoond.

Hydraulische schijfremmen

De Atlas is uitgevoerd met hydraulische schijfremmen, dit is een remsysteem met de sterkste en zeer veilige remkracht.

Off-road banden

De Atlas is van twee werelden thuis en eist naast het verharde wegdek ook onbeperkt toegang tot off-road paden. Uitgerust met dikke stevige banden heeft de Atlas minieme rolweerstand en maximale grip op boswegen en grind.

De accu van de Atlas Q is revolutionair te noemen. Volledig in het frame geïntegreerd en tot maar liefst 756 Wh. Hiermee kunnen enorme afstanden worden afgelegd. Daarnaast is de accu van de Premium Q opgebouwd met celtechnologie en chips uit de elektrische auto-industrie. Hiermee is er een grote stap gezet in energiedichtheid, veiligheid en de levensduur van deze nieuwe generatie accu’s.

 

Accukeuze Stand 1 Gemiddeld Stand 4 Meerprijs
         
525 Wh 90 - 120 km +/- 60 km 40 - 65 km Inclusief
735 Wh 140 - 170 km +/- 85 km 65 - 90 km 420 euro

 

 

Meer informatie over deze QWIC Atlas Vario Belt elektrische fiets vind je op onderstaande pagina.

https://qwic.nl/e-bikes/adventure/atlas-vario/

QWIC Performance MN380 elektrische herenfiets - E-bike specialist Zwolle Stadshagen, Hasselt, Genemuiden, Zwartsluis

MijnStadsfiets is de E-Bike specialist van Zwartewaterland. Wij zijn QWIC XL-Dealer voor Hasselt, Zwolle, Genemuiden en Zwartsluis. Wij hebben altijd diverse modellen van QWIC op voorraad staan en op deze E-bikes kunt u uiteraard een testritje maken.

MijnStadsfiets beschikt over een eigen werkplaats en u wordt altijd geholpen door mensen met jaren ervaring in de fietsbranche. Door ons altijd eerlijke advies en duidelijke communicatie zijn de klantervaringen positief en is onze klantenkring nog steeds groeiende. Onze klanten komen naast Hasselt voornamelijk uit Zwolle Stadshagen, Zwolle Centrum en omstreken.

winkel

De Qwic Altas Vario  is verkrijgbaar in de kleur:

  • Jet Black in de maten  Medium, Large en Extra Large (48/52/56cm)
  • Space Blue in de maten Medium, Large en Extra Large (48/52/56cm)
Frametype
Heren
Aantal versnellingen
Traploos
Motorpositie
Middenmotor
Fabrikanten
Aantal versnellingen
Frametype
Motorpositie
Vanaf