MijnStadsfiets MijnStadsfiets Fietsen, reparatie en accessoires
Giant Giant GRANDTOUR E+ 2 Herenfiets De Giant Grandtour E+2 zorgt voor een perfecte en zorgeloze ontspannen fietstocht, maar ook voor dag.. Product #: GiantGrandtour E+2 Regular price: $2,499.00 $2,499.00

Giant GRANDTOUR E+ 2 Herenfiets

Merk: Giant
Productcode: GiantGrandtour E+2
Gewicht: 24.15kg

Prijs: Vanaf €2.499,00

De Giant Grandtour E+2 zorgt voor een perfecte en zorgeloze ontspannen fietstocht, maar ook voor dagelijks gebruik en voor korte stadsritten is dit een ideale elektrische fiets, de GrandTour E+ heeft een nieuw ALUXX aluminium frame design met een lage instap voor Dames.

De fiets onderscheidt zich door zijn comfortabele zithouding, voorvorkvering en krachtige Magura HS11 hydraulische velgremmen. Fiets licht en gemakkelijk grotere afstanden met de bekende Giant EnergyPacks en krachtige SyncDrive Life middenmotor, op zowel vlak als heuvelachtig terrein. Door het lage zwaartepunt van de SyncDrive Life middenmotor en de krachtige natuurlijke ondersteuning, staat de fiets garant voor een ontspannen wendbare stabiele rit.

Inclusief 400wh accu, 500wh accu is verkrijgbaar voor €100,-

Voor technische informatie, geometrie zie onderstaande link:

https://www.giant-bicycles.com/nl/grandtour-eplus-2-gts-2019

MijnStadsfiets is een Giant dealer voor Hasselt, Zwolle, Genemuiden en Zwartsluis. Daarom hebben we altijd diverse modellen van Giants op voorraad staan. Op deze fietsen kunt u uiteraard een testritje maken.

MijnStadsfiets beschikt over een eigen werkplaats en u wordt altijd geholpen door mensen met jaren ervaring in de fietsbranche. Door ons altijd eerlijke advies en duidelijke communicatie zijn de klantervaringen positief en is onze klantenkring nog steeds groeiende. Onze klanten komen voornamelijk uit Zwolle en omstreken.

Met de vernieuwde RideControl Charge kunt u schakelen tussen de smart support modus en de vijf overige ondersteuningsstanden: van de energiebesparende Eco modus tot de krachtigste Sport + modus. Daarnaast weergeeft het overzichtelijke display ook de EnergyPak-capacitieit weer en geeft u andere essentiële informatie zoals trapfrequentie, snelheid en totale afstand. Via de USB-poort heeft u bovendien de mogelijkheid om bijvoorbeeld uw smartphone aan te sluiten.

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

ERGNOMISCH BEDIENINGSPANEEL Het display is eenvoudig via het stuur te bedienden en geeft de mogelijkheid ondersteuningsstanden aan te passen, te scrollen tussen de E-bike gegevens en de loopfunctie te activeren.

OVERZICHTELIJK

Duidelijke weergave van alle relevante informatie dankzij het heldere LCD scherm.

USB-POORT

Met de ingebouwde mirco USB-poort kunt u telefoons of andere apparaten opladen.

RideControl_Charge_1539671160.jpg

Frametype
Heren
Aantal versnellingen
7
Motorpositie
Midden
Fabrikanten
Aantal versnellingen
Frametype
Motorpositie
Vanaf