MijnStadsfiets MijnStadsfiets Fietsen, reparatie en accessoires
Giant Giant Entour E+1 Disc Herenfiets Deze Giant Entour E+1 Disc is een middenklasse e-bike, deze fiets helpt je om grotere afstanden in m.. Product #: Giant Entour E+1 Disc GTS Regular price: $2,099.00 $2,099.00

Giant Entour E+1 Disc Herenfiets

Merk: Giant
Productcode: Giant Entour E+1 Disc GTS
Gewicht: 22.30kg

Prijs: Vanaf €2.099,00

Deze middenklasse hybride-e-bike helpt je om grotere afstanden in minder tijd af te leggen. De Entour E+ introduceert automatische ondersteuningstechnologie die precies de juiste hoeveelheid ondersteuning bepaalt en levert zodat jij moeiteloos en comfortabel kunt fietsen. Je kunt tot maximaal 300% ondersteuning instellen. De Entour E+ geeft je bovendien genoeg energie om verder te rijden met een 300 Wh, 400 Wh of 500 Wh EnergyPak.

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

SLIMME ONDERSTEUNING:

Slimme ondersteuningstechnologie biedt precies de juiste hoeveelheid kracht om jou comfortabel te laten rijden.

300% ONDERSTEUNING:

De instelbare SyncDrive Life motor kan tot maximaal 300% ondersteuning bieden. Je kunt zelf de hoeveelheid kracht instellen die past bij jouw rijstijl.

COMFORT:

Door het frame met lage instap kun je gemakkelijk op- en afstappen en dat biedt een comfortabel en vertrouwd rijgedrag. Door de 9 speed achterderraileur maakt dit een superlichte fiets.

Inclusief 300wh accu, 400wh accu is verkrijgbaar voor een meerprijs van €100,-, 500wh accu verkrijgbaar voor een meerprijs van € 200.-

Voor technische informatie, geometrie zie onderstaande link:

https://www.giant-bicycles.com/nl/entour-eplus-1-disc-gts-2019

MijnStadsfiets is een Giant dealer voor Hasselt, Zwolle, Genemuiden en Zwartsluis. Daarom hebben we altijd diverse modellen van Giants op voorraad staan. Op deze fietsen kunt u uiteraard een testritje maken.

MijnStadsfiets beschikt over een eigen werkplaats en u wordt altijd geholpen door mensen met jaren ervaring in de fietsbranche. Door ons altijd eerlijke advies en duidelijke communicatie zijn de klantervaringen positief en is onze klantenkring nog steeds groeiende. Onze klanten komen voornamelijk uit Zwolle en omstreken.

Met de vernieuwde RideControl Charge kunt u schakelen tussen de smart support modus en de vijf overige ondersteuningsstanden: van de energiebesparende Eco modus tot de krachtigste Sport + modus. Daarnaast weergeeft het overzichtelijke display ook de EnergyPak-capacitieit weer en geeft u andere essentiële informatie zoals trapfrequentie, snelheid en totale afstand. Via de USB-poort heeft u bovendien de mogelijkheid om bijvoorbeeld uw smartphone aan te sluiten.

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

ERGNOMISCH BEDIENINGSPANEEL Het display is eenvoudig via het stuur te bedienden en geeft de mogelijkheid ondersteuningsstanden aan te passen, te scrollen tussen de E-bike gegevens en de loopfunctie te activeren.

OVERZICHTELIJK Duidelijke weergave van alle relevante informatie dankzij het heldere LCD scherm.

USB-POORT Met de ingebouwde mirco USB-poort kunt u telefoons of andere apparaten opladen.

RideControl_Charge_1539671160.jpg

Frametype
Heren
Aantal versnellingen
9
Motorpositie
Midden
Fabrikanten
Aantal versnellingen
Frametype
Motorpositie
Vanaf