MijnStadsfiets MijnStadsfiets Fietsen, reparatie en accessoires
Cortina Cortina E-Common Intergrated 2024 De Cortina E-Common Integrated is de top off the bill uit de Cortina collectie! Dankzij de geïntergr.. Product #: CECOMM50L1002 Regular price: $3,249.00 $3,249.00

Cortina E-Common Intergrated 2024

Merk: Cortina
Productcode: CECOMM50L1002
Gewicht: 28.30kg

Prijs: Vanaf €3.249,00

Leverbaar medio augustus

Verkrijgbaar in 50,57 en 61 cm framehoogte

In de kleuren: Black Graphatie en Sea Grass

 

Frame: Aluminium

Aandrijving;Ketting

Gewicht: 25kg (accu 3.3)

Meeloopfunktie: ja

 

De actieradius van een elektrische fiets geeft aan hoeveel kilometer je gemiddeld kunt afleggen totdat de accu weer opgeladen moet worden. Het lijkt zo’n eenvoudige vraag: hoeveel kilometer kan ik met mijn e-bike fietsen?

De actieradius hangt voor een groot deel af van de manier waarop je de fiets gebruikt. Factoren die kunnen meespelen zijn: de belasting van de fiets (hoeveel bagage neem je mee en wat is je eigen gewicht en lengte), mate van ondersteuning, wind mee/wind tegen, etc. Dit kan er allemaal voor zorgen dat de accu sneller of minder snel leeg gaat.

Type Accu   Lader    
         
         
500 Wh 55-145km 4A 4.5 uur  

 

 

Meer informatie over deze Cortina damesfiets vind je op onderstaande pagina.

E-bike specialist Zwolle Stadshagen, Hasselt, Genemuiden, Zwartsluis

MijnStadsfiets is de E-Bike specialist van Zwartewaterland. Wij zijn Cortina dealer voor Hasselt, Zwolle, Genemuiden en Zwartsluis. Wij hebben altijd diverse modellen van Cortina op voorraad staan en op deze E-bikes kunt u uiteraard een testritje maken.

MijnStadsfiets beschikt over een eigen werkplaats en u wordt altijd geholpen door mensen met jaren ervaring in de fietsbranche. Door ons altijd eerlijke advies en duidelijke communicatie zijn de klantervaringen positief en is onze klantenkring nog steeds groeiende. Onze klanten komen naast Hasselt voornamelijk uit Zwolle Stadshagen, Zwolle Centrum en omstreken.

ebike specialist zwartewaterland

Frametype
Uni
Aantal versnellingen
7
Motorpositie
Midden
Fabrikanten
Aantal versnellingen
Frametype
Motorpositie
Vanaf