MijnStadsfiets MijnStadsfiets Fietsen, reparatie en accessoires
Cortina Cortina E-U4 Family Transport Damesfiets 7 versnellingen Je ziet het niet, maar de Cortina Family in 2 verschillende kleuren is toch echt een moederfiets! En.. Product #: CETF7D50PBM++ Regular price: $1,749.00 $1,749.00

Cortina E-U4 Family Transport Damesfiets 7 versnellingen

Merk: Cortina
Productcode: CETF7D50PBM++
Gewicht: 29.00kg

Prijs: Vanaf €1.749,00

In de Cortina-collectie vind je verschillende e-bikes met het Cortina Ecomo-systeem. Deze fietsen zijn voorzien van een voorwielmotor die direct bij het wegrijden ondersteuning geeft. De modellen met het Cortina Ecomo 36 volt-systeem hebben de mogelijkheid om in te stellen hoe snel de onder steuning moet beginnen. Voor papa's, mama's, opa's, oma's... voor iedereen die er graag op uit trekt met de kids, is er de Cortina E-U4 Transport Family. Deze familiefiets is speciaal ontwikkeld voor het vervoeren van kids en bagage en heeft extra ruimte tussen het zadel en het stuur en een supersterk frame. Die kan wel tegen een stootje!

Verkrijgbaar in de kleuren Polish Blue Matt en Stone Matt.

Ecomo Display

De actieradius van een elektrische fiets geeft aan hoeveel kilometer je gemiddeld kunt afleggen totdat de accu weer opgeladen moet worden. Het lijkt zo’n eenvoudige vraag: hoeveel kilometer kan ik met mijn e-bike fietsen?

De actieradius hangt voor een groot deel af van de manier waarop je de fiets gebruikt. Factoren die kunnen meespelen zijn: de belasting van de fiets (hoeveel bagage neem je mee en wat is je eigen gewicht en lengte), mate van ondersteuning, wind mee/wind tegen, etc. Dit kan er allemaal voor zorgen dat de accu sneller of minder snel leeg gaat.

Bij de meeste Cortina e-bikes heb je de keuze uit verschillende accu’s. De Cortina e-bikes, zoals deze Cortina E-U4 Family Transport Damesfiets met 36 volt Ecomo-motor, bieden zelfs de keuze uit drie accu’s (300, 400 of 500 Wh). Standaard wordt een normale lader en een 300 Wh accu meegeleverd. Wil je je fiets sneller opladen? Dan is er bij alle Cortina e-bikes ook een snellader beschikbaar, hiervoor betaal je iets meer. Voor een accu met meer vermogen (en dus een grotere actieradius) betaal je een meerprijs.

KEUZE ACCU'S EN LADERS BIJ HET ECOMO 36 VOLT-SYSTEEM:

Type Accu Minimale ondersteuning Medium ondersteuning Maximale ondersteuning Meerprijs
300 Wh 90 - 110 kilometer 35 - 55 kilometer 25 - 40 kilometer Inbegrepen
400 Wh 110 - 150 kilometer 45 - 70 kilometer 35 - 50 kilometer € 150
500 Wh 145 - 185 kilometer 65 - 95 kilometer 45 - 65 kilometer € 250

 

Type lader Laadtijd in uren (volledige laadbeurt 300 Wh accu) Laadtijd in uren (volledige laadbeurt 400 Wh accu) Laadtijd in uren (volledige laadbeurt 500 Wh accu) Meerprijs
Oplader (standaard) 4:30 uur 6:00 uur 8:00 uur Inbegrepen
Oplader (snel) 2:30 uur 3:00 uur 4:00 uur € 40

Meer informatie over deze Cortina e-bike vind je op onderstaande pagina.

https://www.cortinafietsen.nl/e-bikes/cortina-e-u4-transport-family/product/RS_CETF7D

E-bike specialist Zwolle Stadshagen, Hasselt, Genemuiden, Zwartsluis

MijnStadsfiets is de E-Bike specialist van Zwartewaterland. Wij zijn Cortina dealer voor Hasselt, Zwolle, Genemuiden en Zwartsluis. Wij hebben altijd diverse modellen van Cortina op voorraad staan en op deze E-bikes kunt u uiteraard een testritje maken.

MijnStadsfiets beschikt over een eigen werkplaats en u wordt altijd geholpen door mensen met jaren ervaring in de fietsbranche. Door ons altijd eerlijke advies en duidelijke communicatie zijn de klantervaringen positief en is onze klantenkring nog steeds groeiende. Onze klanten komen naast Hasselt voornamelijk uit Zwolle Stadshagen, Zwolle Centrum en omstreken.

ebike specialist zwartewaterland

Frametype
Dames
Aantal versnellingen
7
Motorpositie
Voor
Fabrikanten
Aantal versnellingen
Frametype
Motorpositie
Vanaf