MijnStadsfiets MijnStadsfiets Fietsen, reparatie en accessoires
Cortina Cortina E-U4 EclipseTransport Damesfiets 7 versnellingen 2021 Deze Cortina E-U4 Solid is uitgerust met het krachtige en vertrouwde Active Line-systeem van Bosch. .. Product #: CET7BOMMH Regular price: $2,399.00 $2,399.00

Cortina E-U4 EclipseTransport Damesfiets 7 versnellingen 2021

Merk: Cortina
Productcode: CET7BOMMH
Gewicht: 25.00kg

Prijs: Vanaf €2.399,00

Cortina E-U4 Transport Solid damesfiets met Bosch 36v 

Deze Cortina E-U4 Solid is uitgerust met het krachtige en vertrouwde Active Line-systeem van Bosch. Niet alleen perfect om de stad te ontdekken, maar ook ideaal voor de weekendtochtjes buiten de stad. Het robuuste karakter van deze middenmotor past perfect bij het robuuste design van deze e-bike.

 

De actieradius van een elektrische fiets geeft aan hoeveel kilometer je gemiddeld kunt afleggen totdat de accu weer opgeladen moet worden. Het lijkt zo’n eenvoudige vraag: hoeveel kilometer kan ik met mijn e-bike fietsen?

De actieradius hangt voor een groot deel af van de manier waarop je de fiets gebruikt. Factoren die kunnen meespelen zijn: de belasting van de fiets (hoeveel bagage neem je mee en wat is je eigen gewicht en lengte), mate van ondersteuning, wind mee/wind tegen, etc. Dit kan er allemaal voor zorgen dat de accu sneller of minder snel leeg gaat.

Bij deze Cortina E-U4 Solid wordyt een 300Wh accu bijgeleverd, hiermee kunt u tussen de 30 - 85 kilometer fietsen. Voor een meerpriujs van € 150.- kunt u de 400Wh accu aanschaffen. Voor het ultime fietsplezier is er ook nog een 500 Wh accu beschikbaar, deze kost € 350,- meer en hiermee kunt u tussen de 55 -145 kilometer fietsen.

Een snellader is voor € 40.- meer ook verkrijgbaar.

In de maten dames 50, 57 en 61 en heren 53,61 en 65 centimeter.

Leverbaar vanaf juli 2021

E-bike specialist Zwolle Stadshagen, Hasselt, Genemuiden, Zwartsluis

MijnStadsfiets is de E-Bike specialist van Zwartewaterland. Wij zijn QWIC XL-Dealer voor Hasselt, Zwolle, Genemuiden en Zwartsluis. Wij hebben altijd diverse modellen van QWIC op voorraad staan en op deze E-bikes kunt u uiteraard een testritje maken.

MijnStadsfiets beschikt over een eigen werkplaats en u wordt altijd geholpen door mensen met jaren ervaring in de fietsbranche. Door ons altijd eerlijke advies en duidelijke communicatie zijn de klantervaringen positief en is onze klantenkring nog steeds groeiende. Onze klanten komen naast Hasselt voornamelijk uit Zwolle Stadshagen, Zwolle Centrum en omstreken.

ebike specialist zwartewaterland

Frametype
Dames
Aantal versnellingen
7
Motorpositie
Midden
Fabrikanten
Aantal versnellingen
Frametype
Motorpositie
Vanaf