MijnStadsfiets MijnStadsfiets Fietsen, reparatie en accessoires
Cortina Cortina E-U1 Herenfiets 3 versnellingen De Cortina E-U1 maakt het fietsen op een e-bike nu wel heel bereikbaar. Dit is een goede elektrische.. Product #: CEU1B3H++ Regular price: $1,699.00 $1,699.00

Cortina E-U1 Herenfiets 3 versnellingen

Merk: Cortina
Productcode: CEU1B3H++
Gewicht: 23.00kg

Prijs: Vanaf €1.699,00

Op zoek naar een krachtige en betaalbare e-bike? Dan is de Cortina E-U1 vast iets voor jou! Deze degelijke stadsfiets is uitgerust met het H400-systeem van Bafang: marktleider in Europa op het gebied van e-bike motoren. De E-U1 heeft een krachtige 250 watt motor in het voorwiel, de ideale fiets voor die dagelijkse rit naar school of het werk!

De E-U1 Black Matt is een mooie matzwarte fiets en is voor heren verkrijgbaar in de framehoogtes 46, 53 en 61 centimeter.

De 46 centimeter uitvoering is ook heel geschikt voor bijvoorbeeld schoolgaande jeugd die redelijk ver moet fietsen. Fiets nu ook met gemak naar het centrum, school, het werk of de sportclub op deze mooie e-bike!

Bafang Display

De actieradius van een elektrische fiets geeft aan hoeveel kilometer je gemiddeld kunt afleggen totdat de accu weer opgeladen moet worden. Het lijkt zo’n eenvoudige vraag: hoeveel kilometer kan ik met mijn e-bike fietsen?

De actieradius hangt voor een groot deel af van de manier waarop je de fiets gebruikt. Factoren die kunnen meespelen zijn: de belasting van de fiets (hoeveel bagage neem je mee en wat is je eigen gewicht en lengte), mate van ondersteuning, wind mee/wind tegen, etc. Dit kan er allemaal voor zorgen dat de accu sneller of minder snel leeg gaat.

Bij deze Cortina E-U1 herenfiets (powered by Bafang 43 volt) kun je kiezen voor een accu van 340, 450 of 750 Watt/uur (Wh).

Standaard wordt een normale lader en een 340 Wh accu meegeleverd. Wil je je fiets sneller opladen? Dan is er bij alle Cortina e-bikes ook een snellader beschikbaar, hiervoor betaal je iets meer. Voor een accu met meer vermogen (en dus een grotere actieradius) betaal je een meerprijs.

KEUZE ACCU'S EN LADERS BIJ HET BAFANG 43 VOLT-SYSTEEM: 

Type Accu ondersteuning Meerprijs    
 450 Wh 40-125      
600 Wh   € 100    
750 Wh 65-170

€ 200

   

 

Type lader Laadtijd in uren (volledige laadbeurt 340 Wh accu) Laadtijd in uren (volledige laadbeurt 450 Wh accu) Laadtijd in uren (volledige laadbeurt 750 Wh accu) Meerprijs
Oplader (standaard) 5:00 uur 6:30 uur 10:30 uur Inbegrepen
Oplader (snel) 3:30 uur 4:30 uur 6:30 uur € 40

Nog niet alle informatie op onze site kunnen vinden? Hieronder vind u de link van Cortina.

https://www.cortinafietsen.nl/e-bikes/cortina-e-u1-herenfiets/product/RS_CEU1B3H

E-bike specialist Zwolle Stadshagen, Hasselt, Genemuiden, Zwartsluis

MijnStadsfiets is de E-Bike specialist van Zwartewaterland. Wij zijn Cortina dealer voor Hasselt, Zwolle, Genemuiden en Zwartsluis. Wij hebben altijd diverse modellen van Cortina op voorraad staan en op deze fietsen kunt u uiteraard een testritje maken.

MijnStadsfiets beschikt over een eigen werkplaats en u wordt altijd geholpen door mensen met jaren ervaring in de fietsbranche. Door ons altijd eerlijke advies en duidelijke communicatie zijn de klantervaringen positief en is onze klantenkring nog steeds groeiende. Onze klanten komen naast Hasselt voornamelijk uit Zwolle Stadshagen, Zwolle Centrum en omstreken.

ebike specialist zwartewaterland

Frametype
Heren
Aantal versnellingen
3
Motorpositie
Voor
Fabrikanten
Aantal versnellingen
Frametype
Motorpositie
Vanaf