MijnStadsfiets MijnStadsfiets Fietsen, reparatie en accessoires
Cortina Cortina E-U1 Damesfiets 7 versnellingen De Cortina E-U1 maakt het fietsen op een e-bike nu wel heel bereikbaar. Dit is een mooie elektrische.. Product #: CEU1B7D++ Regular price: $1,799.00 $1,799.00

Cortina E-U1 Damesfiets 7 versnellingen

Merk: Cortina
Productcode: CEU1B7D++
Gewicht: 23.00kg

Prijs: Vanaf €1.799,00

De Cortina E-U1 maakt het fietsen op een e-bike nu wel heel bereikbaar. Dit is een mooie elektrische fiets zonder al te veel poepas en voor een scherpe prijs!

Voor dames is hij ook nog eens verkrijgbaar in Green Matt. Deze kleur is verkrijgbaar voor dames in de framehoogtes 50 en 57 centimeter.

Fiets nu ook met gemak naar het centrum, school, het werk of de sportclub op deze mooie e-bike!

Bafang Display Cortina E-Bike

Deze Cortina E-Bike heeft een Bafang basisdisplay met de belangrijkste functies, zoals de de besturing van de 5 ondersteuningstanden, accu-vulling en verlichting aan/uit.

Meer informatie over deze Cortina E-U1 Damesfiets vind je op de website van Cortina:

https://www.cortinafietsen.nl/e-bikes/cortina-e-u1-damesfiets/product/RS_CEU1B7D

Bij deze Cortina E-U1 damesfiets (powered by Bafang 43 volt) kun je kiezen voor een accu van 340, 450 of 750 Watt/uur (Wh).

Standaard wordt een normale lader en een 340 Wh accu meegeleverd. Wil je je fiets sneller opladen? Dan is er bij alle Cortina e-bikes ook een snellader beschikbaar, hiervoor betaal je iets meer. Voor een accu met meer vermogen (en dus een grotere actieradius) betaal je een meerprijs.

KEUZE ACCU'S EN LADERS BIJ HET BAFANG 43 VOLT-SYSTEEM: 

Type Accu Minimale ondersteuning Medium ondersteuning Maximale ondersteuning Meerprijs
         
340 Wh 100 - 140 kilometer 45 - 60 kilometer 30 - 45 kilometer Inbegrepen
450 Wh 115 - 160 kilometer 50 - 80 kilometer 40 - 60 kilometer € 150
750 Wh 190 - 250 kilometer 110 - 130 kilometer 70 - 90 kilometer € 300

 

Type lader Laadtijd in uren (volledige laadbeurt 340 Wh accu) Laadtijd in uren (volledige laadbeurt 450 Wh accu) Laadtijd in uren (volledige laadbeurt 750 Wh accu) Meerprijs
         
Oplader (standaard) 5:00 uur 6:30 uur 10:30 uur Inbegrepen
Oplader (snel) 3:30 uur 4:30 uur 6:30 uur € 40

 

De actieradius van een elektrische fiets geeft aan hoeveel kilometer je gemiddeld kunt afleggen totdat de accu weer opgeladen moet worden. Het lijkt zo’n eenvoudige vraag: hoeveel kilometer kan ik met mijn e-bike fietsen?

De actieradius hangt voor een groot deel af van de manier waarop je de fiets gebruikt. Factoren die kunnen meespelen zijn: de belasting van de fiets (hoeveel bagage neem je mee en wat is je eigen gewicht en lengte), mate van ondersteuning, wind mee/wind tegen, etc. Dit kan er allemaal voor zorgen dat de accu sneller of minder snel leeg gaat.

Wil je advies over jouw situatie? Kom naar de winkel, we helpen je graag.

bafang accu cortina

QWIC Performance MN380 elektrische herenfiets - E-bike specialist Zwolle Stadshagen, Hasselt, Genemuiden, Zwartsluis

MijnStadsfiets is de E-Bike specialist van Zwartewaterland. Wij zijn Cortina dealer voor Hasselt, Zwolle, Genemuiden en Zwartsluis. Wij hebben altijd diverse modellen van Cortina op voorraad staan en op deze E-bikes kunt u uiteraard een testritje maken.

MijnStadsfiets beschikt over een eigen werkplaats en u wordt altijd geholpen door mensen met jaren ervaring in de fietsbranche. Door ons altijd eerlijke advies en duidelijke communicatie zijn de klantervaringen positief en is onze klantenkring nog steeds groeiende. Onze klanten komen naast Hasselt voornamelijk uit Zwolle Stadshagen, Zwolle Centrum en omstreken.

cortina fietsen zwartewaterland

Frametype
Dames
Aantal versnellingen
7
Motorpositie
Voor
Fabrikanten
Aantal versnellingen
Frametype
Motorpositie
Vanaf