MijnStadsfiets MijnStadsfiets Fietsen, reparatie en accessoires
Cortina Cortina E-Silento Pro 2024 Sportief, stoer en high-end: dat is de Cortina E-Silento Pro in een notendop. Deze e-bike is voorzie.. Product #: CESIP7SMMH53EBLM Regular price: $3,599.00 $3,599.00

Cortina E-Silento Pro 2024

Merk: Cortina
Productcode: CESIP7SMMH53EBLM
Gewicht: 28.30kg

Prijs: Vanaf €3.599,00

Na een lange dag is het tijd om naar huis te gaan. Tijdens de fietsrit naar huis kan je écht even je hoofd leegmaken en pak je jouw moment van rust. Met de Cortina E-Silento maak je een statement bij je collega’s en vrienden. De innovatieve E- Silento Pro heeft dan ook niet voor niks een prijs in de wacht gesleept voor Goed Industrieel Ontwerp (GIO).

De Cortina E-Silento blinkt uit in zijn rijgedrag met de krachtige Shimano middenmotor en stille CDX Gates beltdrive. Het vermogen van 60 Nm laat je rap optrekken bij een verkeerslicht. Met de geïntegreerde accu van 504Wh maak je flinke fietstochten.

De low carrier zorgt voor een strakke look. Wil je liever een hogere achterdrager? Geen probleem! Op de E- Silento kan ook een standaard achterdrager geplaatst worden.

Met een 504Wh accu, goed voor lange fietsritten De accu en middenmotor zijn mooi geïntegreerd in de fiets Opvallend sportief design en high-end specificaties!

De actieradius van een elektrische fiets geeft aan hoeveel kilometer je gemiddeld kunt afleggen totdat de accu weer opgeladen moet worden. Het lijkt zo’n eenvoudige vraag: hoeveel kilometer kan ik met mijn e-bike fietsen?

De actieradius hangt voor een groot deel af van de manier waarop je de fiets gebruikt. Factoren die kunnen meespelen zijn: de belasting van de fiets (hoeveel bagage neem je mee en wat is je eigen gewicht en lengte), mate van ondersteuning, wind mee/wind tegen, etc. Dit kan er allemaal voor zorgen dat de accu sneller of minder snel leeg gaat.

Type Accu   Lader 2A    
         
         
504 Wh 85-170km 8.5 uur    

 

 

Meer informatie over deze Cortina fiets vind je op onderstaande pagina

https://www.cortinabikes.com/nl/model/e-silento-pro/

E-bike specialist Zwolle Stadshagen, Hasselt, Genemuiden, Zwartsluis

MijnStadsfiets is de E-Bike specialist van Zwartewaterland. Wij zijn Cortina dealer voor Hasselt, Zwolle, Genemuiden en Zwartsluis. Wij hebben altijd diverse modellen van Cortina op voorraad staan en op deze E-bikes kunt u uiteraard een testritje maken.

MijnStadsfiets beschikt over een eigen werkplaats en u wordt altijd geholpen door mensen met jaren ervaring in de fietsbranche. Door ons altijd eerlijke advies en duidelijke communicatie zijn de klantervaringen positief en is onze klantenkring nog steeds groeiende. Onze klanten komen naast Hasselt voornamelijk uit Zwolle Stadshagen, Zwolle Centrum en omstreken.

ebike specialist zwartewaterland

Frametype
Uni
Aantal versnellingen
7
Motorpositie
Midden
Fabrikanten
Aantal versnellingen
Frametype
Motorpositie
Vanaf