MijnStadsfiets MijnStadsfiets Fietsen, reparatie en accessoires
Cortina Cortina E-Mozzo Pro Glacier Blue matt herenfiets met 8 versnellingen De E-Mozzo Pro: het neusje van de zalm in de Cortina collectie. Een compacte, strakke en geïntergree.. Product #: CEMOP8SMMH..GBM Regular price: $3,099.00 $3,099.00

Cortina E-Mozzo Pro Glacier Blue matt herenfiets met 8 versnellingen

Merk: Cortina
Productcode: CEMOP8SMMH..GBM
Gewicht: 25.00kg

Prijs: €3.099,00

De Cortina E-Mozzo Pro: het compacte, strakke en geïntergreerde design maken van fiets, accu en motor één sportief geheel. De E-Mozzo modellen met 8 versnellingen zijn uitgerust met het Shimano Steps E6100-systeem. Deze solide en betrouwbare motor is ideaal voor gebruk in de stad en voor bijvoorbeeld woon- werkverkeer. 

Voordelen van het STEPS E6100-systeem 36 volt:

- natuurlijk fietsgevoel door combinatie van trapkrachtsensor en rotatiesensor

- stabiele motor, bij uitstek geschikt voor woon- werkverkeer

- compacte en lichte motor van slecht 2.88 kg

- ideale gewichtsverdeling in de fiets door plaatsing van de motor in het midden van het frame (bij de trapas) en accu op de onderbuis

- verliching te bedienen via het display

- mogelijkheid tot het instellen van persoonlijke rij-eigenschappen

 

 

 

De actieradius van een elektrische fiets geeft aan hoeveel kilometer je gemiddeld kunt afleggen totdat de accu weer opgeladen moet worden. Het lijkt zo’n eenvoudige vraag: hoeveel kilometer kan ik met mijn e-bike fietsen?

De actieradius hangt voor een groot deel af van de manier waarop je de fiets gebruikt. Factoren die kunnen meespelen zijn: de belasting van de fiets (hoeveel bagage neem je mee en wat is je eigen gewicht en lengte), mate van ondersteuning, wind mee/wind tegen, etc. Dit kan er allemaal voor zorgen dat de accu sneller of minder snel leeg gaat.

De STEPS E6100 heeft 1 type accu, de 504Wh met een minimale ondersteuning een actieradius van 170 km, medium ondersteuning 120km en maximale ondersteuning 85 km.

Laadtijd: 

0 - 80% 2:30 uur

0 - 100% 5 uur

 

 

 

QWIC Premium MN380 herenfiets - E-bike specialist Zwolle Stadshagen, Hasselt, Genemuiden, Zwartsluis

MijnStadsfiets is de E-Bike specialist van Zwartewaterland. Wij zijn Cortina dealer voor Hasselt, Zwolle, Genemuiden en Zwartsluis. Wij hebben altijd diverse modellen van Cortina op voorraad staan en op deze E-bikes kunt u uiteraard een testritje maken.

MijnStadsfiets beschikt over een eigen werkplaats en u wordt altijd geholpen door mensen met jaren ervaring in de fietsbranche. Door ons altijd eerlijke advies en duidelijke communicatie zijn de klantervaringen positief en is onze klantenkring nog steeds groeiende. Onze klanten komen naast Hasselt voornamelijk uit Zwolle Stadshagen, Zwolle Centrum en omstreken.

Voor nog meer informatie over deze fiets, klik op onderstaande link;

https://www.cortinafietsen.nl/e-bikes

 

Frametype
Heren
Aantal versnellingen
8
Motorpositie
Midden
Fabrikanten
Aantal versnellingen
Frametype
Motorpositie
Vanaf