MijnStadsfiets MijnStadsfiets Fietsen, reparatie en accessoires
Cortina Cortina E-Foss, voorwielmotor damesfiets Met deze Cortina E-Foss is je rit naar school, werk of sportclub een piece of cake!.. Product #: CEFOSS8FMD Regular price: $1,729.00 $1,729.00

Cortina E-Foss, voorwielmotor damesfiets

Merk: Cortina
Productcode: CEFOSS8FMD
Gewicht: 21.00kg

Prijs: Vanaf €1.729,00

Ben je op zoek naar een betaalbare e-bike? Waar een krachtige motor inzit en ook nog eens heel mooi is?

Dan is de Cortina E-Foss vast iets voor jou! Deze degelijke stadsfiets is uitgerust met het H400-systeem van Bafang: marktleider in Europa op het gebied van e-bike motoren. De E-Foss heeft een krachtige motor in het voorwiel, de ideale allround fiets voor de dagelijkse rit naar school of het werk! De fiets is voorzien van een Axa Victory slot, Shimano Nexus 8-Speed versnellingen en hydraulische schijfremmen.

Verkrijgbaar in de kleuren: Slate Grey Matt (in de maten 50, 57 en 61cm) , Magma Pearl Grey (verkrijgbaar in de maten 50 en 57cm) en Stormy Sea Matt (in de maten 50 en 57 centimeter)

De actieradius van een elektrische fiets geeft aan hoeveel kilometer je gemiddeld kunt afleggen totdat de accu weer opgeladen moet worden. Het lijkt zo’n eenvoudige vraag: hoeveel kilometer kan ik met mijn e-bike fietsen?

De actieradius hangt voor een groot deel af van de manier waarop je de fiets gebruikt. Factoren die kunnen meespelen zijn: de belasting van de fiets (hoeveel bagage neem je mee en wat is je eigen gewicht en lengte), mate van ondersteuning, wind mee/wind tegen, etc. Dit kan er allemaal voor zorgen dat de accu sneller of minder snel leeg gaat.

Bij deze Cortina E-U4 herenfiets (powered by Bafang 43 volt) kun je kiezen voor een accu van 340, 450 of 750 Watt/uur (Wh). Standaard wordt een normale lader en een 340 Wh accu meegeleverd. Wil je je fiets sneller opladen? Dan is er bij alle Cortina e-bikes ook een snellader beschikbaar, hiervoor betaal je iets meer. Voor een accu met meer vermogen (en dus een grotere actieradius) betaal je een meerprijs.

KEUZE ACCU'S EN LADERS BIJ HET BAFANG 43 VOLT-SYSTEEM: 

Type Accu Minimale ondersteuning Medium ondersteuning Maximale ondersteuning Meerprijs
600 Wh 125 - 180 kilometer 60 - 90 kilometer 50 - 70 kilometer € 100.-
450 Wh 115 - 160 kilometer 50 - 80 kilometer 40 - 60 kilometer Inbegrepen
750 Wh 190 - 250 kilometer 110 - 130 kilometer 70 - 90 kilometer € 200.-

 

Type lader Laadtijd in uren (volledige laadbeurt 340 Wh accu) Laadtijd in uren (volledige laadbeurt 450 Wh accu) Laadtijd in uren (volledige laadbeurt 750 Wh accu) Meerprijs
Oplader (standaard) 5:00 uur 6:30 uur 10:30 uur Inbegrepen
Oplader (snel) 3:30 uur 4:30 uur 6:30 uur € 40

 

 

Meer informatie over deze fiets met voorwielmotor is op onderstaande pagina te vinden.

https://www.cortinafietsen.nl/e-bikes/cortina-e-foss-damesfiets/product/RS_CEFOSS8BFMD#description

 

E-bike specialist Zwolle Stadshagen, Hasselt, Genemuiden, Zwartsluis

MijnStadsfiets is de E-Bike specialist van Zwartewaterland. Wij zijn Cortina voor Hasselt, Zwolle, Genemuiden en Zwartsluis. Wij hebben altijd diverse modellen van Cortina op voorraad staan en op deze E-bikes kunt u uiteraard een testritje maken.

MijnStadsfiets beschikt over een eigen werkplaats en u wordt altijd geholpen door mensen met jaren ervaring in de fietsbranche. Door ons altijd eerlijke advies en duidelijke communicatie zijn de klantervaringen positief en is onze klantenkring nog steeds groeiende. Onze klanten komen naast Hasselt voornamelijk uit Genemuiden, Zwolle Stadshagen, Zwolle Centrum en omstreken.

ebike specialist zwartewaterland

Frametype
Dames
Aantal versnellingen
8
Motorpositie
Voor
Fabrikanten
Aantal versnellingen
Frametype
Motorpositie
Vanaf