MijnStadsfiets MijnStadsfiets Fietsen, reparatie en accessoires
Cortina Cortina E-Common Belt 2024 Stijl de Cortina E-Common helemaal naar eigen smaak. Zo past jouw fiets bij elke situatie in jouw dr.. Product #: CECOMM50L1002 Regular price: $2,949.00 $2,949.00

Cortina E-Common Belt 2024

Merk: Cortina
Productcode: CECOMM50L1002
Gewicht: 28.30kg

Prijs: Vanaf €2.949,00

De E-Common Belt is verkrijgbaar in dames en herenfiets in de kleur Demitasse Matt, dames 50 en 57cm en heren 56 en 61cm.

Uniek en herkenbaar frame

Klik zonder moeite je favoriete Cortina accessoires op de voor- of achterdrager en haal ze er net zo makkelijk weer af

Kies een toffe kleur die past bij jouw stijl

 

De actieradius van een elektrische fiets geeft aan hoeveel kilometer je gemiddeld kunt afleggen totdat de accu weer opgeladen moet worden. Het lijkt zo’n eenvoudige vraag: hoeveel kilometer kan ik met mijn e-bike fietsen?

De actieradius hangt voor een groot deel af van de manier waarop je de fiets gebruikt. Factoren die kunnen meespelen zijn: de belasting van de fiets (hoeveel bagage neem je mee en wat is je eigen gewicht en lengte), mate van ondersteuning, wind mee/wind tegen, etc. Dit kan er allemaal voor zorgen dat de accu sneller of minder snel leeg gaat.

Type Accu   Lader 2A  4A  
 300Wh  30-85  5 uur  2.5 uur  
 400Wh  45-115  6.5 uur  3.5 uur  
500 Wh 55-145km 7.5 uur 4.5 uur  

 

 

Meer informatie over deze Cortina damesfiets vind je op onderstaande pagina

https://www.cortinabikes.com/nl/model/e-common/

E-bike specialist Zwolle Stadshagen, Hasselt, Genemuiden, Zwartsluis

MijnStadsfiets is de E-Bike specialist van Zwartewaterland. Wij zijn Cortina dealer voor Hasselt, Zwolle, Genemuiden en Zwartsluis. Wij hebben altijd diverse modellen van Cortina op voorraad staan en op deze E-bikes kunt u uiteraard een testritje maken.

MijnStadsfiets beschikt over een eigen werkplaats en u wordt altijd geholpen door mensen met jaren ervaring in de fietsbranche. Door ons altijd eerlijke advies en duidelijke communicatie zijn de klantervaringen positief en is onze klantenkring nog steeds groeiende. Onze klanten komen naast Hasselt voornamelijk uit Zwolle Stadshagen, Zwolle Centrum en omstreken.

ebike specialist zwartewaterland

Frametype
Uni
Aantal versnellingen
7
Motorpositie
Midden
Fabrikanten
Aantal versnellingen
Frametype
Motorpositie
Vanaf