MijnStadsfiets MijnStadsfiets Fietsen, reparatie en accessoires
Cortina Cortina E-Blau 2024 De Cortina E-Blau bewijst dat functioneel en design goed samen gaan. Met deze superstrakke en stoere.. Product #: CEB8GBSDMMD50MGM Regular price: $2,799.00 $2,799.00

Cortina E-Blau 2024

Merk: Cortina
Productcode: CEB8GBSDMMD50MGM
Gewicht: 28.30kg

Prijs: Vanaf €2.799,00

De E-Blau bewijst dat functioneel en design goed samen kunnen gaan. Naast een aansprekend design heeft de fiets verschillende oplossingen die het fietsen een stuk makkelijker en leuker maken. Denk bijvoorbeeld aan de geïntegreerde verlichting. Dat is niet alleen hufterproof, maar ook mooi om naar te kijken! Zowel de Volkskrant als het platform Bright bevestigen dit in mooie reviews. Kortom: zoek je een mooie design fiets met een krachtige middenmotor voor dagelijkse ritjes naar werk of in en rondom de stad? Met de Cortina E-Blau heb je een fiets met een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding en val jij op direct op!

 

 Verkrijgbaar in zowel dames als herenfietsen in diverse kleuren en maten;

Jett Black, Mouse Grey Matt, Qibbel en Avond Grijs

 

Achterdrager als optie leverbaar voor €69,95

CEB8GBSDMMD50MGM 1 kopiex1534

De actieradius van een elektrische fiets geeft aan hoeveel kilometer je gemiddeld kunt afleggen totdat de accu weer opgeladen moet worden. Het lijkt zo’n eenvoudige vraag: hoeveel kilometer kan ik met mijn e-bike fietsen?

De actieradius hangt voor een groot deel af van de manier waarop je de fiets gebruikt. Factoren die kunnen meespelen zijn: de belasting van de fiets (hoeveel bagage neem je mee en wat is je eigen gewicht en lengte), mate van ondersteuning, wind mee/wind tegen, etc. Dit kan er allemaal voor zorgen dat de accu sneller of minder snel leeg gaat.

Type Accu   Lader 2A  4A  
         
 400Wh  35-130  6 uur  3 uur  
500 Wh 45-135km 8 uur 4 uur  

 

 

Meer informatie over deze Cortina fiets vind je op onderstaande pagina

https://www.cortinabikes.com/nl/model/e-blau/

E-bike specialist Zwolle Stadshagen, Hasselt, Genemuiden, Zwartsluis

MijnStadsfiets is de E-Bike specialist van Zwartewaterland. Wij zijn Cortina dealer voor Hasselt, Zwolle, Genemuiden en Zwartsluis. Wij hebben altijd diverse modellen van Cortina op voorraad staan en op deze E-bikes kunt u uiteraard een testritje maken.

MijnStadsfiets beschikt over een eigen werkplaats en u wordt altijd geholpen door mensen met jaren ervaring in de fietsbranche. Door ons altijd eerlijke advies en duidelijke communicatie zijn de klantervaringen positief en is onze klantenkring nog steeds groeiende. Onze klanten komen naast Hasselt voornamelijk uit Zwolle Stadshagen, Zwolle Centrum en omstreken.

ebike specialist zwartewaterland

Frametype
Uni
Aantal versnellingen
7
Motorpositie
Midden
Fabrikanten
Aantal versnellingen
Frametype
Motorpositie
Vanaf